Author: ffk

Kryesore

Agim Ademi zgjedhet nënpresident i KOK-ut 

21 dhjetor, 2018 – Presidenti i FFK-së, Agim Ademi, është zgjedhur nënpresident i Komitetit Olimpik të Kosovës. Në Asamblenë Vjetore të Punës të këtij institucioni, e cila u mbajt sot, Ademi ka fituar në garë me kryetarin e Federatës së Karatesë, Ismet Krasniqi. Për presidentin…

Kryesore

Presidenti Ademi priti kryetarin e Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmetin – u arrit marrëveshja për menaxhimin e stadiumit “Fadil Vokrri” 

17 dhjetor, 2018 – Presidenti Agim Ademi ka pritur sot në zyrën e tij kryetarin e Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmetin. Në këtë takim ishin të pranishëm edhe sekretari i përgjithshëm, Eroll Salihu dhe zëvendëssekretari, Arianit Ahmeti si dhe këshilltari i kryetarit Ahmeti, Adonis Tahiri. Gjatë…

Lajmet, Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë në mbledhjen e mbajtur me datë 13.12.2018 shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar dhe për të njëjtat duke iu referuar raporteve zyrtare, deklaratave…