Author: ffk

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë  në mbledhjen e mbajtur me datë 01.07.2020, shqyrtoi procedurat e hapura disiplinore  nga mbledhja e kaluar e komisionit dhe për të njëjtat duke iu referuar raporteve zyrtare, konform  Dispozitave të Rregullores  disiplinore  sjelli këto;   V E N D…

Kryesore

Njoftim nga Komisioni Shëndetësor i FFK-së 

Udhëzuesi i masave mbrojtëse për parandalimin e përhapjes së virusit Covid-19, i përpiluar nga Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, për rifillimin e Ipko Superligës, nuk po respektohet plotësisht. Masat mbrojtëse janë duke u monitoruar nga zyrtarët shëndetësor të Federatës së Futbollit…

Kryesore, Lajmet

Mabetex Prishtina kampion i futsallit 

27 qershor, 2020 – Mabetex Prishtina është kampion i ri i Kosovës në futsall. Ekipi nga kryeqyteti në ndeshjen finale të “play-off”-it që u zhvillua në palestrën “Bill Clinton” në Ferizaj e ka mundur Liburnin, me rezultat 4:2. Takimi ishte mjaft interesant dhe i tensionuar…

P