Author: ffk

Kryesore

Feronikeli bindës, Prishtina mund Llapin 

11 maj, 2019 – Sot janë zhvilluar tri ndeshjet e fundit të javës së 31-të në IPKO Superligë. Skuadra kryesuese, Feronikeli, ka shënuar fitore para tifozëve të vet në duel me Dritën, me rezultat 4:1, duke e ruajtur pozitën e parë në renditje edhe pas…

Vendimet

Vendim i Komisionit për ankesa 

Komisioni për ankesa – shkalla e dytë në përbërje; Afrim Prekazi – kryetar dhe Agim Bahtiri e Sitki Baftiu, anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 10.05.2019, shqyrtoi ankesën e delegatit për vëzhgimin e ndeshjeve zyrtare të IPKO-SUPERLIGËS së Kosovës në futboll; AGIM KASTRATI të…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë në mbledhjen e mbajtur me datë 10.05.2019, shqyrtoi procedurat e hapura disiplinore nga mbledhja e kaluar e komisionit si dhe inicimet e filluara nga ana…