Author: ffk

Statistika

Statistikat pas javës së 7-të 

Statistikat e përgjithshme të Raiffeisen Superligës pas javës së 7-të: renditja e golashënuesve, paraqitjet e gjyqtarëve, statistikat e futbollistëve, periudha e golave të shënuar e  statistika tjera interesante.  Shkarko dokumentin   

Vendimet

Trepça-Prishtina regjistrohet me rezultat zyrtar 

KOMISARI i GARAVAE të Raiffeisen Superligës së Kosovës në futboll, pas kompletimit të gjithë materialit të domosdoshëm për regjistrimin e ndeshjëve të Javës së 7-të, e posaqërisht të ndeshjës së ndërprerë Trepça-Prishtina, bazuar në gjithë materialin ekzisstues në lëndë e në përputhje të dispozitave të…

Lajmet

KE dënon ashpër incidentet e fundit 

Sot më 30 shtator, KE i FFK-së nën drejtimin e Fadil Vokrrit, kryetar, mbajti mbledhjen e vet të radhës ku debatoi për shumë çështje me rëndësi për futbollin e Kosovës. KE i FFK-së analizojë rrjedhën e deritashme të garave dhe konstatoi se garat kanë pasur…

Vendimet

Inicime të procedurës disiplinore 

Komisari i Garave, mbështetur në gjithë materialin e prezantuar, inçizimeve televizive ( Raporteve të personave zyrtar të FFK-së), si dhe mjeteve të informacionit, tek ai Disiplinor , për këtë javë, ka gjetur prova për : INICIM TË PROCEDURËS DISCIPLINORE NDAJ: 1.Klubit të futbollit “TREPÇA”, për…

Lajmet

Orari dhe gjyqtarët e ndeshjeve të javës së 8-të 

Ndeshja ndërmjet Trepçës’89 dhe Hajvalisë do ta çelë javën e 8-të në Raiffeisen Superligë. Ndërkohë, sfidat e tjera të kësaj jave për shkak të festës së Kurban Bajramit do të zhvillohen të premten.   Raiffeisen Superliga: Java e (8-të) ora.15.00. E enjte: TREPÇA 89 – HAJVALIA………………SSK…

P