Author: ffk

Lajmet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përberje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e rregullt mbajtur me datë 29.10.2013 – ora 16,00, shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhjet e kaluara si dhe inicimet e filluara…

Aktivitete

Takim konstruktiv në FIFA 

Ka përfunduar takimi ndërmjet krerëve të FFK-së, kryetarit Fadil Vokrri dhe sekretarit të përgjithshëm Eroll Salihu,  z. Sep Blatter dhe krerëve të Federatës së Futbollit të Serbisë, në selinë e FIFA-s.  Takimi ka rrjedhur në frymë shumë konstruktive dhe mirëkuptimi. Është biseduar për problemet e…

Statistika

Hysi ia ndali serinë pozitive Ferizajt 

Sot është zhvilluar ndeshja e parë e javës së 13-të në Raiffeisen Superligë, ku skuadra e Hysit ka shënuar fitore para tifozëve të vet në duel me Ferizajn, me rezultat 2:1. Kjo fitore ia ka mundësuar Hysit që ta zhvendosë rivalin e sotëm nga pozita…

P