Category: Aktivitete

Aktivitete, Kryesore

KE i FFK-së mbajti mbledhjen e radhës 

4 korrik, 2018 – Komiteti Ekzekutiv i FFK-së mbajti sot mbledhjen e radhës nën drejtimin e z. Agim Ademi, zv. president, ku analizoi përgatitjet për Kuvendin e jashtëzakonshëm zgjedhor për president të FFK-së. KE konstatoi se përgatitjet po rrjedhin sipas dinamikës së paraparë dhe konform…

P