Category: Aktivitete

Aktivitete, Kryesore

Ministri Kujtim Gashi vizitoi FFK-në 

11 janar, 2018 – Sot presidenti i FFK-së z. Fadil Vokrri me bashkëpunëtorë priti ministrin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, z. Kujtim Gashi me bashkëpunëtorë, për të bashkërenduar hapat e bashkëpunimit ndërmjet dy institucioneve. Në këtë takim ishte i pranishëm edhe zyrtari i UEFA-s Thierre…

P