Category: Aktivitete

Aktivitete

Valon Berisha futbollisti më i mirë i vitit 2016 

Sot më 14 janar në praninë e shumë personaliteteve nga jeta politike e sportive e Kosovës dhe jashtë saj, në një atmosferë sportive u mbajt ceremonia e shpalljes së Laureatëve për Vitin 2016. Zyrtarë të UEFA-s, përfaqësueses të federatave të futbollit, federatave të ndryshme sportive,…

P