Category: Aktivitete

Aktivitete, Kryesore

Drekë e përbashkët Kosovë-Turqi 

Sot Federata e Futbollit e Turqisë shtroi drekë tradicionale për Federatën e Futbollit të Kosovës, gjatë secilës u bashkëbisedua për marrëdhëniet ndërmjet federatave. Duke i përshëndetur delegacionin e FFK-së nën kryetari i Federatës turke Semet Yardimci edhe një herë u shpreh për marrëdhëniet që kanë…

Aktivitete, Kryesore

Presidenti i FSHF-së nderohet me mirënjohje 

1 nëntor, 2016 – Sot, në një ceremoni të zhvilluar në kabinetin e ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, presidenti i Federatës Shqiptare të Futbollit, Armand Duka, u nderua me mirënjohje për kontributin e dhënë për futbollin shqiptar dhe për ndërkombëtarizimin e futbollit…

Aktivitete, Kryesore

U mbajt Kuvendi i Punës i FFK-së 

20 shtator, 2016 – Sot u mbajt Kuvendi i rregullt i punës i  FFK-së, punimet e të cilit i drejtoi kryetari, z. Fadil Vokrri. Meqenëse, sot në FFK po qëndron një delegacioni i UEFA-s Kuvendin e ka përshendetur shefi për çështje sportive i Departamentit ligjor të…

P