Category: Aktivitete

Aktivitete

Fadil Vokrri rizgjidhet kryetar i FFK-së 

Sot më 15 janar në hotel “Emerald”, Federata e Futbollit e Kosovës mbajti Kuvendin zgjedhor, ku morën jesë 56 nga 59 delegatë sa numëron Kuvendi i FFK-së. Punimet e Kuvendit i udhëhoqi sipas statutit sekretari i përgjithshëm i FFK-së, z. Eroll Salihu dhe Kuvendi zgjodhi…

Aktivitete

FFK merr mbështetje të fuqishme nga Turqia 

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=qaKMVhOTvqY&feature=youtu.be[/youtube] Sot më 26 nëntor në selinë e Federatës turke të futbollit, në Stamboll, kryetari Yildirem Demiroren, sekretari Kadir Kardesh dhe përzgjedhësi tashmë miku i madh i Kosovës, Fatih Terim pritën delegacionin e Federatës së Futbollit të Kosovës, Fadil Vokrrin, kryetar, Agim Ademi…

Aktivitete, Kryesore

FFK merr mbështetje nga kryetari i FFM-së 

Sot më 4 nëntor delegacioni i FFK-së, kryetari Fadil Vokrri dhe nënkryetari Agim Ademi, vizituan Federatën e Futbollit të Maqedonisë ku u pritën nga kryetari i saj Ilço Gjorgjiovski, nënkryetari Muhamet Sejdini dhe zv. sekretari i sekretarit të përgjithshëm Enver Sulejmani. Kryetari Vokrri e falënderoi…

Aktivitete

U mbajt Kuvendi i Punës i FFK-së 

Sot më 4 shtator në hotel “Emerald” para punimeve të Kuvendit të rregullt të punës së FFK-së, mbledhje mbajti KE i FFK-së, ku debatoi për shumë çështje në FFK. Ndërkaq, kryetari i FFK-së në mbështetje të Statutit të FFK-së që i jep atij të drejtën…

Aktivitete, Kryesore

Vokrri u prit nga Shukeri në Zagreb 

Kryetari i FFK-së z. Fadil Vokrri i shoqëruar nga nënkryetari Agim Ademi sot në selinë e Federatës së Futbollit të Kroacisë u pritë nga kryetari i saj z. Davor Shuker. Kryetari i FF të Kroacisë z. Shuker ka falënderuar delegacionin e FFK-së për këtë vizitë…

P