Category: Aktivitete

Aktivitete, Lajmet

Edicioni i ri nis më 22 gusht 

Me qëllim të rritjes së gatishmerisë  në realizimin e obligimeve dhe detyrave të dala nga aktet normative të Federates së Futbollit të Kosovës  të cilat i paraprijnë  fillimit normal të  kampionatit 2015 – 2016 , klubet e anëtarësuara  në FFK obligohen në kryerjen e angazhimeve…

Aktivitete

Nga mbledhja e KE të FFK-së 

Sot më  21 prill, Komiteti Ekzekutiv i FFK-së nën drejtimin e Fadil Vokrrit, kryetar, mbajti mbledhjen e vet të radhës ku diskutoi për shumë çështje për futbollin e Kosovës. KE i FFK-së shqyrtoi dhe miratoi Raportin financiar të FFK-së për vitin 2014.  Po ashtu KE…

Aktivitete, Lajmet

Vokrri u prit nga konsulli Astrit Zemaj 

Sot më 17 mars kryetari i FFK-së z. Fadil Vokrri pas arritjes në Gjermani është pritur me nderime të larta në konsullatën e Republikës Kosovës në Frankfurt nga konsulli z. Astrit Zemaj. Kryetari Vokrri, duke falënderuar për këtë pritje e njohu konsullin Zemaj për përpjekjet që po…

Aktivitete

Vokrri u prit nga ministri Shala 

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS), Kujtim Shala, ka pritur në takim kreun e Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK), Fadil Vokrri. Ai e njoftoi ministrin për aplikimin për pranim në Unionin e Federatave Evropiane të Futbollit (UEFA) dhe për takimin që ka pasur…

Aktivitete

Nga mbledhja e KE të FFK-së 

Sot më 5 mars, KE i FFK-së nën drejtimin e Agim Ademi, nënkryetar, mbajti mbledhjen e vet të radhës ku diskutoi për shumë çështje me rëndësi për futbollin e Kosovës. KE i FFK-së analizoi përgatitjet për që po bëhen për pjesëmarrje të Përfaqësueses së Kosovës…

P