Category: Kombetaret

Kombetaret

Kombëtarja U16 udhëtoi në Dubai 

7 shkurt, 2019 – Kombëtarja e Kosovës U16 ka udhëtuar sonte për në Dubai, ku do të paraqitet në turneun ndërkombëtar, pjesë e të cilit janë edhe Emiratet e Bashkuara Arabe, Çekia dhe Belgjika. Përzgjedhësi Besnik Kollari në këtë turne do t’i ketë në dispozicion…