Category: Kryesore

Aktivitete, Kryesore

KE i FFK-së mbajti mbledhjen e radhës 

22 janar, 2020  –  Komiteti Ekzekutiv i FFK-së, sot, mbajti mbledhjen e vet të radhës nën drejtimin e presidentit z. Agim Ademi, e ku diskutoi për shumë çështje të rëndësishme për futbollin e Kosovës.  KE shqyrtoi përgatitjet për Kuvendin zgjedhor për anëtarë të KE-së që…

Kryesore

U dorëzuan stemat e FIFA-s për 13 gjyqtarë 

16 janar, 2020 – Presidenti Agim Ademi, sekretari i përgjithshëm, Eroll Salihu dhe kryetari i Komisionit të Gjyqtarëve, Përparim Hasani, sot, kanë dorëzuar stemat e reja të FIFA-s për 13 gjyqtarë. Paraqitjet e mira të dy tresheve të deritashme të gjyqtarëve në arenën ndërkombëtare në…

Kryesore

Krerët e FFK-së vizituan portierin Arben Beqiri 

15 janar, 2020 – Delegacioni i FFK-së në krye me presidentin, Agim Ademi, nënkryetarin Bakir Burri, anëtarin e KE, Xhelal Broja dhe sekretarin e përgjithshëm, Eroll Salihu, e kanë vizituar sot në shtëpinë e tij portierin e KF ‘Trepça’89’, Arben Beqiri. Ky i fundit ditë…

P