Category: Kryesore

Aktivitete, Kryesore

KE i FFK-së mbajti mbledhjen e radhës 

4 korrik, 2018 – Komiteti Ekzekutiv i FFK-së mbajti sot mbledhjen e radhës nën drejtimin e z. Agim Ademi, zv. president, ku analizoi përgatitjet për Kuvendin e jashtëzakonshëm zgjedhor për president të FFK-së. KE konstatoi se përgatitjet po rrjedhin sipas dinamikës së paraparë dhe konform…

Kryesore

Filloi kursi bazik për trajnere 

2 korrik, 2018 – Federata e Futbollit e Kosovës në kuadër të programit “Grassroots”, sot, në Banjën Onix ka filluar me kursin bazik për trajnere, që organizohet për herë të parë në vendin tonë. Në këtë kurs janë të përfshira 20 kandidate, të cilat do…

P