Category: Kryesore

Kryesore

Urimi i presidentit Fadil Vokrri për Vitin e Ri 2018 

Prishtinë, 29 dhjetor  2017 Të nderuar! Drejtues të klubeve, futbollistë, trajnerë, gjyqtarë, kontrollorë, vëzhgues, adhurues, sponsorë, përkrahës, përfaqësues të mediave dhe qytetarë të Republikës së Kosovës, me lejoni që në emrin tim dhe KE të FFK-së, në përmbyllje të Vitit 2017, të ju falënderoj një…

Kryesore

KE i FFK-së mbajti mbledhjen e radhës 

8 dhjetor, 2017 – Sot u mbajt mbledhja e radhës e Komitetit Ekzekutiv të FFK-së nën drejtimin e presidentit z. Fadil Vokrri, ku u diskutua për shumë çështje me rëndësi dhe interes për futbollin e  Kosovës.  KE analizoi garat e stinorit vjeshtor dhe u konstatua…

Kryesore

Filloi programi për gjyqtarë talent dhe mentor 

4 dhjetor, 2017 – Sot, për herë të parë ka filluar programi për gjyqtarë talent dhe mentor të futbollit.  Në këtë program marrin pjesë gjyqtarët dhe asistentët, të cilët janë përzgjedhur nga Komisioni i gjyqtarëve dhe konsiderohen se janë talent në fushën e referimit. Ky…

P