Category: Kryesore

Kryesore

KE i FFK-së mbajti mbledhjen e radhës 

8 dhjetor, 2017 – Sot u mbajt mbledhja e radhës e Komitetit Ekzekutiv të FFK-së nën drejtimin e presidentit z. Fadil Vokrri, ku u diskutua për shumë çështje me rëndësi dhe interes për futbollin e  Kosovës.  KE analizoi garat e stinorit vjeshtor dhe u konstatua…

Kryesore

Filloi programi për gjyqtarë talent dhe mentor 

4 dhjetor, 2017 – Sot, për herë të parë ka filluar programi për gjyqtarë talent dhe mentor të futbollit.  Në këtë program marrin pjesë gjyqtarët dhe asistentët, të cilët janë përzgjedhur nga Komisioni i gjyqtarëve dhe konsiderohen se janë talent në fushën e referimit. Ky…

P