Category: Kryesore

Kryesore

Thierry Favre vizitoi sot FFK-në 

13 janar, 2017 –  Sot, z. Thierry Favre përgjegjës për projekte në UEFA (Head of UEFA HatTrick), ka vizituar FFK-në dhe ka uruar kryetarin Fadil Vokrri për akomodimin në zyrat e reja, duke i dëshiruar suksese në futbollin e Kosovës dhe që viti 2017 të…