Category: Kryesore

Kryesore

Nga punimet e Kuvendit të FFK-së 

Sot më 29 gusht në hotel “Emerald” u mbajt Kuvendi i rregullt i punës së FFK-së, nën drejtimin e Fadil Vokrrit kryetar. Mbledhjen e Kuvendit e hapi Fadil Vokrri kryetar, i cili në fjalën e tij përshëndetëse ndër të tjera u shpreh: Para pak javësh…

Kryesore

Vokrri takoi kryetarin e DFB-së 

Sot më 24 gusht kryetari i FFK-së, z. Fadil Vokrri është pritur në takim nga kryetari i kampionëve të botës në futboll i Federatës së Futbollit të Gjermanisë (DFB), z. Wolfgang Niersbach dhe nënkryetari z. Rainer Milkoreit. Në këtë takim ishin të pranishëm edhe ish…