Category: Kryesore

Kryesore, Lajmet

Mesazh urimi i presidentit Agim Ademi 

Stadiumi “Te’Qali” në La Valleta do të mbetet gjatë në kujtesën tonë dhe të gjithë tifozëve tanë, pasi pikërisht në këtë impiant djemtë tanë regjistruan fitoren më bindëse në historinë e re të futbollit të Kosovës. Po ashtu, kjo fitore bëri që të vazhdojë ëndrra…

Kryesore, Lajmet

FF e Maltës shtroi darkë për krerët e FFK-së 

16 nëntor, 2018 – Në një ambient të ngrohët e miqësor, Federata e Futbollit e Maltës, përkatësisht presidenti saj Norman Darmanin Demajo me bashkëpunëtorë shtroi darkë për krerët e FFK-së, presidentin Agim Ademi, nënkryetarin Bakir Burrri, anëtarët e KE Iljaz Mjaku e Luan Vokshi, sekretarin…