Category: Kryesore

Kryesore

KE i FFK-së mbajti mbledhjen e radhës 

4 dhjetor, 2019 – Komiteti Ekzekutiv i FFK-së ka mbajtur sot mbledhjen e radhës në të cilën u diskutuan çështje me rëndësi për futbollin e Kosovës. Gjatë kësaj mbledhje u analizua rrjedha e garave në edicionin vjeshtor. Me këtë rast presidenti Agim Ademi dhe KE…

Aktivitete, Kryesore

Presidenti Ademi takoi presidentin Çeferin 

29 nëntor, 2019 – Presidenti Agim Ademi ka zhvilluar një takim me presidentin e UEFA-s, Aleksander Ceferin gjatë darkës së përbashkët në Bukuresht, ku po mbahet takimi i UEFA-s “Top Executive Programme”. Gjatë këtij takimi, ata, diskutuan për shumë çështje me rëndësi në futboll, derisa…

P