Category: Kryesore

Kryesore

Urimi i presidentit Ademi për festën e Krishtlindjes 

Të nderuar, drejtues të klubeve, trajnerë, futbollistë, gjyqtarë, tifozë, gazetarë sportivë dhe qytetarë të Republikës së Kosovës të besimit të krishterë! Me rastin e festës së Krishtlindjes, kam nderin dhe kënaqësinë që në emrin tim dhe KE të FFK-së të ju uroj përzemërsisht këtë festë…

Kryesore

Njoftim 

Federata e Futbollit e Kosovës (FFK) njofton të gjithë komunitetin e futbollit se zyrat e sekretariatit të përgjithshëm do të jenë të mbyllura nga data 26.12.2019 e deri më 03.01.2020.   Me respekt, Sekretari i Përgjithshëm Eroll Salihu

Kryesore, Lajmet

eEURO 2020 – Kosova Qualifiers 

Rrugëtimi juaj për UEFA eEURO 2020 fillon këtu. Merr pjesë edhe ti në garën e parë nacionale të ekipeve në gjithë botën. Për të përfaqësuar Kosovën ti duhet të marrësh pjesë në Kualifikimet Kombëtare që të lejojnë ta veshësh fanellën me krenari dhe të luash…

P