Category: Kryesore

Aktivitete, Kryesore

Presidenti Ademi takoi presidentin Çeferin 

29 nëntor, 2019 – Presidenti Agim Ademi ka zhvilluar një takim me presidentin e UEFA-s, Aleksander Ceferin gjatë darkës së përbashkët në Bukuresht, ku po mbahet takimi i UEFA-s “Top Executive Programme”. Gjatë këtij takimi, ata, diskutuan për shumë çështje me rëndësi në futboll, derisa…

Kryesore

Deklaratë e Komitetit Ekzekutiv të FFK-së 

Komiteti Ekzekutiv i FFK-së, pas shkrimeve të pavërteta dhe që kanë qëllim për të sjellë konfuzitet tek komuniteti i futbollit, lëshon këtë: DEKLARATË Përkundër sukseseve të jashtëzakonshme të futbollit kosovar, grupet e njohura për opinion që s’kanë të bëjnë fare me futbollin, e të cilët…

P