Category: Kryesore

Kryesore

U dorëzuan stemat e FIFA-s për 13 gjyqtarë 

16 janar, 2020 – Presidenti Agim Ademi, sekretari i përgjithshëm, Eroll Salihu dhe kryetari i Komisionit të Gjyqtarëve, Përparim Hasani, sot, kanë dorëzuar stemat e reja të FIFA-s për 13 gjyqtarë. Paraqitjet e mira të dy tresheve të deritashme të gjyqtarëve në arenën ndërkombëtare në…

Kryesore

Urimi i presidentit Ademi për festën e Krishtlindjes 

Të nderuar, drejtues të klubeve, trajnerë, futbollistë, gjyqtarë, tifozë, gazetarë sportivë dhe qytetarë të Republikës së Kosovës të besimit të krishterë! Me rastin e festës së Krishtlindjes, kam nderin dhe kënaqësinë që në emrin tim dhe KE të FFK-së të ju uroj përzemërsisht këtë festë…

P