Category: Lajmet

Lajmet

FFK pjesëmarrëse në “Big 5 FIFA TMS Conference” 

19 maj, 2019 – Në selinë kryesore të FIFA-së në Cyrih është mbajtur konferenca “Big 5 FIFA TMS Conference”. Në këtë aktivitet kanë marrë pjesë personat më me ndikim në tregun e transferimeve, duke filluar nga: Federatat gjermane, franceze, italiane, angleze e spanjolle, e gjithashtu…

Lajmet

Orari i ndeshjeve të Ligës së Femrave 

Superliga – Femrat – Java e 23-të Vizioni – Kosova (P), e enjte, 16:00, Ferizaj Mitrovica – Drenica, e shtunë, 13:00, Mitrovicë, fusha me bari sintetik Ulpiana – Feronikeli, e diel, 12:00, Lipjan Llapi – Liria, e diel, 16:00, Podujevë Jakova – Intelektualet, e shtunë,…

Lajmet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 07.05.2019 shqyrtoi procedurat e hapura  disiplinore nga mbledhja e kaluar e komisionit si dhe inicimet e filluara nga ana…