Category: Lajmet

Lajmet

Liridon Leci sqarohet para Komisionit Disiplinor 

Duke ndjekur lajmet në gazeta dhe portale të ndryshme në Suedi, Shqipëri e Kosovë, në lidhje me deklaratat e futbollistit Liridon Leci aktualisht lojtar i KF “Hajvalia”, FFK-ja ka thirr Komisionin Disiplinor(KD) në një mbledhje të jashtëzakonshme, për të vërtetuar deklaratat e pretenduara nga ana…

Lajmet

Orari i kontrollimeve mjekësore për gjyqtarë të futbollit 

Komisioni për Gjyqtarë i FFK-së në koordinim me Qendrën e Mjekësisë Sportive në Prishtinë, ka caktuar orarin e kontrollimeve mjekësore për gjyqtarët e shtatë regjioneve. Orari i kontrollimeve është si vijon: PRISHTINA………….. 02–03.02.2015 (e hënë e martë) MITROVICA…………  04.02.2015……… (e mërkurë) PEJA……………………  05.02.2015……….(e enjte) GJAKOVA…………… …

P