Category: Lajmet

Lajmet

Letër ngushëlluese për z. Ilir Shulku 

Prishtinë, 29 tetor 2018 I nderuar dhe i dashuri z. Shulku! Me pikëllim të thellë e mora lajmin për ndarjen nga jeta të nënës suaj, ndaj në emrin tim, miku im Ju shprehim ngushëllimet e mia më të thella dhe të sinqerta, Juve, familjes dhe…

Lajmet

Kombëtarja A – femrat dy miqësore në Turqi 

26 tetor, 2018 – Krahas aktivitetit të Kombëtareve në konkurrencën e meshkujve edhe Kombëtarja A –femrat do të zhvillojë dy ndeshje miqësore kundër Kombëtares së Ukrainës. Siç bën të ditur z. Artan Govori, drejtor për marrëdhënie me jashtë dhe i ekipeve kombëtare, tashmë ekziston marrëveshja…