Category: Lajmet

Lajmet

Sqarim për klubet dhe opinionin 

Me qëllim të shmangies së çdo keqinterpretimi Sektori i Financave i Federatës së Futbollit të Kosovës sqaron klubet dhe opinionin se tek tabelat financiare të tremujorit të parë të këtij viti që janë publikuar më datë 14 prill në faqen zyrtare, në kolonat e para…

Lajmet

Njoftim i FFK-së 

Federata e Futbollit e Kosovës gjithmonë është treguar transparente dhe do të vazhdojë të jetë e tillë edhe në të ardhmen. Duke pasur parasysh se tremujori i parë i këtij viti na zuri me pandeminë Covid-19, e shohim të arsyeshme që nëpërmjet kësaj komunikate ta…

Lajmet

Telegram ngushëllimi për Familjen Azemi! 

Prishtinë, 4 prill, 2020 E nderuara familje e Fazli Azemit! Me pikëllim të thellë e morëm lajmin për ndarjen nga jeta të Fazli Azemit, ndaj ju lutem që në emrin tim, KE, klubeve, futbollistëve dhe tërë komunitetit të futbollit, më lejoni të ju shpreh ngushëllimet…

Lajmet

Kumtesë e FFK-së 

29 mars, 2020 Federata e Futbollit e Kosovës është duke e ndjekur më vëmendje situatën e përgjithshme rreth pandemisë së Coronavirusit Covid-19 në vendin tonë, e veçmas situatën e klubeve dhe të gjithë të përfshirëve në futboll në këto rrethana. Drejtuesit e FFK-së janë në…

P