Category: Lajmet

Lajmet

Telegram ngushëllimi për Familjen Azemi! 

Prishtinë, 4 prill, 2020 E nderuara familje e Fazli Azemit! Me pikëllim të thellë e morëm lajmin për ndarjen nga jeta të Fazli Azemit, ndaj ju lutem që në emrin tim, KE, klubeve, futbollistëve dhe tërë komunitetit të futbollit, më lejoni të ju shpreh ngushëllimet…

Lajmet

Kumtesë e FFK-së 

29 mars, 2020 Federata e Futbollit e Kosovës është duke e ndjekur më vëmendje situatën e përgjithshme rreth pandemisë së Coronavirusit Covid-19 në vendin tonë, e veçmas situatën e klubeve dhe të gjithë të përfshirëve në futboll në këto rrethana. Drejtuesit e FFK-së janë në…

Lajmet

Vendim i Komisionit të Gjyqtarëve 

Komisioni i Gjyqtarëve në bazë të kodeksit të mirësjelljes për të gjithë anëtarët e FFK-së, e ku janë të përfshirë edhe gjyqtarët, ka vendosur masën e pezullimit për gjyqtarin Qendrim Vata, për shkak të deklaratës së tij në rrjetet sociale, me ç’rast ka bërë ofendim…

P