Category: Lajmet

Lajmet

Drita bindëse ndaj Drenicës 

28 shkurt, 2020 – Sot është zhvilluar një ndeshje në kuadër të javës së 20-të në Ipko Superligë, ndonëse ishin paraparë të zhvilloheshin dy sosh. Megjithatë, ndeshja ndërmjet Ferizajt dhe Llapit është shtyrë për shkak të reshjeve të mëdha të borës dhe e njëjta sipas…

Lajmet

Ferizaj – Llapi zhvillohet nesër 

28 shkurt, 2020 – Ndeshja ndërmjet Ferizajt dhe Llapit e paraparë të zhvillohet sot është shtyrë. Deri te moszhvillimi i kësaj ndeshjeje erdhi si pasojë e reshjeve të mëdha të borës në Ferizaj pak para fillimit të ndeshjes. Ahtu siç e parashikon Rregullorja e Garave…

P