Category: U19

Lajmet, U19

Grumbullim treditor i Përfaqësueses U-19 

18 nëntor, 2016 – Përfaqësuesja U-19 do të mbajë grumbullimin e radhës. Këtë herë grumbullimi do të jetë treditor dhe do të mbahet më 22, 23 dhe 24 nëntor. Stërvitjet do të mbahen në stadiumin me bari artificial në Drenas, në orën 10:30. Përzgjedhësi i…

Lajmet, U19

Grumbullim dyditor i Përfaqësueses U-19 

  Përzgjedhësi i Përfaqësueses së Kosovës për grupmoshën 19-vjeç, Ramiz Krasniqi, ka publikuar emëroren prej 23 futbollistëve, të cilët do të grumbullohen për dy ditë në stadiumin “Agron Rama” në Kastriot. Stërvitjet e përfaqësueses së kësaj grupmoshe do të mbahen më 25 e 26 maj…

P