Category: U19

Lajmet, U19

Kombëtarja U19, grumbullim dyditor në Obiliq 

14 maj, 2018 – Përzgjedhësi i Kombëtares U19, Ramiz Krasniqi, nesër dhe pasnesër (më 15 e 16 maj) do të mbajë grumbullimin e radhës me futbollistët që luajnë jashtë vendit. Qëllimi i këtij grumbullimi është që përzgjedhësi me stafin e tij të shohin nga afër…

P