Category: Uncategorized

Uncategorized

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë, në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 25.09.2018 ditë e martë ora 14,00 shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara…

Uncategorized

Telegram urimi për FC "Feniks" 

Prishtinë, 31 maj 2018 Të nderuar drejtues, futbollistë, shtab teknik dhe adhurues të FC ”Feniks”! Me lejoni që në emrin tim dhe të KE të ju uroj për titullin e kampionit në futsall në Superligën e Kosovës në futsall për edicionin 2017/2018, pas një gare…

Uncategorized

Telegram ngushëllimi 

Prishtinë, 14 maj  2018 E nderuara familje e Astrit Krasniqit! Me pikëllim e dhembje e morëm lajmin për vdekjen e papritur e të hershme të  ish-futbollistit Astrit Krasniqi, portier i të rinjve të klubit KF” Liria”, më vonë i ekipit të parë KF”Getoarit” dhe së…