Category: Vendimet

Vendimet

Vendimet e Komisionit  Disiplinor 

Prishtinë, datë, 17.09.2019 FC “ PRISHTINA “ nga Prishtina, në procedurë të iniciuar disiplinore nga ana e komisionit të garave, për lëshime në organizimin e ndeshjes  së javës së  IV-të ; FC “ Prishtina “ – FC “ Llapi 1932 e zhvilluar me datë 13.09.2019…

Vendimet

Inicimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave në mbledhjen e vet të mbajtur më datë 17 shtator, 2019, në bazë të lëndëve zyrtare ka marrë vendim për inicime të procedurës disiplinore ndaj: -FC Drita, për shkak se në minutën e 74-t është hedhur një mjet piroteknik në fushë në…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Prishtinë, datë  06.09.2019 Komisioni; Dukagjin Zefi, kryetar Luan Salihu, anëtar Avni Shala, anëtar   FC “ LLAPI 1932 “ nga Podujeva “ për lëshime në organizimin e ndeshjes së javës  së III-të ,  të Ipko Superliges –kategoria e seniorëve, Llapi – Ballkani e zhvilluar me…

Vendimet

Vendimet e Komisionit  Disiplinor 

Datë, 03.09.2019 Komisioni; Dukagjin zefi, kryetar Luan Salihu, anëtar Avni Shala, anëtar   Ndeshja;  FC “ Vushtrria “ – KF “ Trepça 89 “ Stadiumi “ Ferki Aliu “ , Vushtrri Datë, 25.08.2019 FC “ VUSHTRRIA “  nga Vushtrria, për sjellje të gabuara  të spektatorëve …

Vendimet

Inicim disiplinor nga Komisioni i Garave 

Komisioni i Garave në mbledhjen e mbajtur më datë 3 shtator, pas shqyrtimit të të gjitha materialeve në dispozicion nga ana e zyrtarëve të ndeshjeve ka ngritur Inicim disiplinor ndaj KF “Llapi” Motivi: Lëshim në organizimin e ndeshjes, ofendim ndaj referëve pas përfundimit të ndeshjes…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor  i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 28.08.2019 – ditë e mërkurë  ora 12.00, shqyrtoi procedurat e iniciuara disiplinore nga ana e Komisionit të Garave  pas…

P