Category: Vendimet

Vendimet

Vendimet e Komisionit për Ankesa 

Komisioni për ankesa – shkalla e dytë, në përbërje; Afrim Prekazi – kryetar dhe Agim Bahtiri e Sitki Baftiu anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 26.06.2019 shqyrtoi ankesat  e lojtarëve; Ylber Maloku  KF “ Trepça 89 “ nga Mitrovica  dhe  të , Kushtrim Gashit…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala, anëtar, në mbledhjen e mbajtur me datë 18.06.2019, shqyrtoi procedurat e hapura disiplinore nga mbledhja e kaluar e komisionit për kundërvajtësit nga  ndeshjet  përcaktuese – barazhit…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 13.06.2019, shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar e komisionit lidhur me të padisiplinuarit nga ndeshjet përcaktuese- barazhit…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e mbajtur me datë 07.06.2019, shqyrtoi procedurat e inuicuara disiplinore  nga ana e komisionit te garave pas përfundimit të ndeshjeve përcaktuese- barazhit  …

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti dhe Abdyl Bellopoja në mbledhjen e mbajtur me datën  05.06.2019, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të IPKO–Superligës së Kosovës – barazh për Kampionatin 2018/2019, administroi tërë materialin e prezantuar…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së  parë në mbledhjen e mbajtur me datë  28.05.2019, shqyrtoi  procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara  nga ana e komisioneve garuese pas përfundimit të ndeshjeve nga java e fundit për kundërvajtësit  dhe   për të njëjtat…

P