Category: Vendimet

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së  parë në mbledhjen e mbajtur me datë  28.05.2019, shqyrtoi  procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara  nga ana e komisioneve garuese pas përfundimit të ndeshjeve nga java e fundit për kundërvajtësit  dhe   për të njëjtat…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e mbajtur me datë 21.05.2019, shqyrtoi procedurat e hapura  nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara disiplinore nga ana e komisionit të garave pas përfundimit  të ndeshjeve nga java e fundit  të zhvilluara me datë…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti dhe Abdyl Bellopoja, në mbledhjen e mbajtur më datën 21.05.2019, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të IPKO Superligës për Kampionatin 2018/2019, administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve të…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë në mbledhjen e mbajtur me datë 17.05.2019, shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet disiplinore të filluara nga ana e Komisionit…

Vendimet

Vendim i KG-së për ndeshjen Drita – Flamurtari 

Komisioni i  Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë të Kosovës në futboll në përbërje Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti, Abdyl Bellopoja, me rastin e regjistrimit të ndeshjes së javës së 32-të të Ipko Superligës ndërmjet KF “Drita” – KF “Flamurtari” konstatoi se KF “Trepça…

Vendimet

Vendim i KG-së për ndeshjen Trepça – Kika 

Komisioni i  Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë të Kosovës në futboll në përbërje Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti, Abdyl Bellopoja me rastin e regjistrimit të ndeshjes së javës së 29-të të Ligës së Parë ndërmjet KF “Trepça” – KF “Kika” konstatoi se KF…

Vendimet

Vendim i KG-së për ndeshjen Vitia – Vllaznia 

Komisioni i  Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë të Kosovës në futboll në përbërje Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti, Abdyl Bellopoja me rastin e regjistrimit të ndeshjes së javës së 29-të të Ligës së Parë ndërmjet KF “Vitia” – KF “Vllaznia” (P) konstatoi se…

P