Category: Vendimet

Vendimet

Inicimet disiplinore nga Komisioni i Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti dhe Abdyl Bellopoja, në mbledhjen e mbajtur më datën 17.05.2019, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të Ligës së Parë për Kampionatin 2018/2019, administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe  Luan Salihu e Avni Shala anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 14.05.2019, shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet disiplinore të filluara nga ana e Komisioneve të…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës në përbërje: Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti dhe Avdyl Bellopoja, në mbledhjen e mbajtur më 13.05.2019, lidhur më regjistrimin e ndeshjeve të IPKO Superligës, për kampionatin 2018/2019,  administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve në futboll – kategoria…

Vendimet

Vendim i KG-së për ndeshjen Dukagjini – Vushtrria 

Komisioni i  Garave i Ligës së Parë të Kosovës në futboll në përbërje Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti, Abdyl Bellopoja me rastin e regjistrimit të ndeshjeve të javës së 28-të, konstatoi se KF “2 Vëllaznimi” nga Gjakova konform nenit 59 paragrafi 2 të Propozicionit të Garave, si palë…

Vendimet

Vendim i Komisionit për ankesa 

Komisioni për ankesa – shkalla e dytë në përbërje; Afrim Prekazi – kryetar dhe Agim Bahtiri e Sitki Baftiu, anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 10.05.2019, shqyrtoi ankesën e delegatit për vëzhgimin e ndeshjeve zyrtare të IPKO-SUPERLIGËS së Kosovës në futboll; AGIM KASTRATI të…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë në mbledhjen e mbajtur me datë 10.05.2019, shqyrtoi procedurat e hapura disiplinore nga mbledhja e kaluar e komisionit si dhe inicimet e filluara nga ana…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti dhe Abdyl Bellopoja, në mbledhjen e mbajtur më datën 07.05.2019, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të IPKO Superligës për Kampionatin 2018/2019, administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e…

P