Category: Vendimet

Vendimet

Vendim i Komisionit për ankesa 

Komisioni për ankesa – shkalla e dytë në përbërje; Afrim Prekazi – kryetar dhe Agim Bahtiri e Sitki Baftiu, anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 10.05.2019, shqyrtoi ankesën e delegatit për vëzhgimin e ndeshjeve zyrtare të IPKO-SUPERLIGËS së Kosovës në futboll; AGIM KASTRATI të…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë në mbledhjen e mbajtur me datë 10.05.2019, shqyrtoi procedurat e hapura disiplinore nga mbledhja e kaluar e komisionit si dhe inicimet e filluara nga ana…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti dhe Abdyl Bellopoja, në mbledhjen e mbajtur më datën 07.05.2019, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të IPKO Superligës për Kampionatin 2018/2019, administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disipilinor i shkallës së parë në mbledhjen e mbajtur me datë 02.05.2019 shqyrtoi procedurat e hapura disiplinore nga mbledhja e kaluar e komisionit, si dhe inicimet e filluara nga ana e komisioneve të garave pas përfundimit të ndeshjeve nga java e fundit (për kundërvajtësit…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti dhe Abdyl Bellopoja, në mbledhjen e mbajtur më datën 30.04.2019, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të IPKO Superligës për Kampionatin 2018/2019, administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 26.04.2019 shqyrtoi procedurat e inicuara disiplinore nga ana e komisioneve të garave për kundërvajtësit nga ndeshjet e zhvilluara gjatë…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 24.04.2019 shqyrtoi procedurat e inicuara disiplinore nga ana e komisioneve të garave për kundërvajtësit nga ndeshjet e zhvilluara gjatë…

Vendimet

Vendim për ankesën e KF Vitia 

Komisioni i  Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë të Kosovës në futboll në përbërje Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti, Abdyl Bellopoja  me rastin e regjistrimit të ndeshjes së javës së 25-të të Ligës së Parë ndërmjet KF Vitia – KF Onix,  konstatoi se KF…

P