Category: Vendimet

Vendimet

Vendim i KG-së për ndeshjen Kika-Bashkimi 

Komisioni i  Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë të Kosovës në futboll në përbërje Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti e Abdyl Bellopoja me rastin e regjistrimit e ndeshjeve konstatoi se ndeshja e javës së 17-të e Ligës së Parë ndërmjet KF Kika – KF…

Vendimet

Vendim i Komisionit për Ankesa 

Komisioni për ankesa  në mbledhjen e vet të mbajtur me datë 21.02.2019, shqyrtoi ankesën e KF “VËLLAZNIMI“ nga  Gjakova me numër të protokollit  366/1 e datës  20.02.2019 e atakuar në vendimin e Komisionit disiplinor  të shkallës së parë datë  15.02.2019 lidhur me dënimin e kryetrajnerit…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor  i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 19.02.2019, ditë e martë, shqyrtoi procedurat e inicuara disiplinore  nga ana e Komisionit të Garave pas përfundimit të ndeshjeve  të…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti dhe Abdyl Bellopoja, në mbledhjen e mbajtur më datën 19.02.2019, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të IPKO Superligës për Kampionatin 2018/2019, administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve të…

Vendimet

Vendim i Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin  Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 15.02.2019  shqyrtoi  procedurën e hapur  disiplinore  nga mbledhja e kaluar  lidhur me rastin e sjelljeve josportive  të kryetrajnerit të KF…

Vendimet

Vendim i Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje, Dukagjin  Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala  anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 12.02.2019, ditë e martë ora  13.00, shqyrtoi  procedurat e  inicuara   disiplinore  nga ana e Komisionit të Garave pas përfundimit të…

Lajmet, Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: IsmetAhmeti, Isuf Ajeti dhe Abdyl Bellopoja, në mbledhjen e mbajtur me datën  12.02.2019, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të “Digit-Alb Kupës së Kosovës për edicionin 2018/2019, administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët…

Vendimet

Vendim i Komisionit për ankesa 

Komisioni për ankesa në përbërje  Afrim Prekazi – kryetar dhe Agim  Bahtiri  e Sitki Baftiu – anëtar , në mbledhjen e mbajtur me datë 29.01.2019 – ditë e martë ora 12,00, shqyrtoi ankesen e ish  lojtarit të FC “ BESA “ nga Peja   SAMIR  SAHITI …