Category: Vendimet

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti dhe Abdyl Bellopoja, në mbledhjen e mbajtur më datën 15.10.2018, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të Ligës së Parë për Kampionatin 2018/2019, administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje ; Dukagjin Zefi Kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala anëtar ,në mbledhjen e mbajturme datë 09.10.2018 ; ditë e martë ora 14,00 shqyrtoi procedura e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara nga…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti dhe Abdyl Bellopoja, në mbledhjen e mbajtur më datën 09.10.2018, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të IPKO Superligës për Kampionatin 2018/2019, administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve të…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin Zefi ; kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 05.10.2018 ditë e premtë ora 12,00 , shqyrtoi procedurat e hapura disiplinore nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti dhe Abdyl Bellopoja, në mbledhjen e mbajtur më datën 05.10.2018, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të IPKO Superligës për Kampionatin 2018/2019, administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e mbajtur më datë 01.010.2018 – ditë e hënë ora 15,00 shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara nga ana e komisioneve të garave pas përfundimit të ndeshjëve nga java e…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

1 tetor, 2018 – Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti dhe Abdyl Bellopoja, në mbledhjen e mbajtur më datën 01.10.2018, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të IPKO Superligës për Kampionatin 2018/2019, administroi tërë materialin e…

Vendimet

Vendim i Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë  në përbërje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur  me datë 26.09.2018  – ora 16,30, shqyrtoi  kërkesën e  FC  Prishtina Futsal nga Prishtina me  numër të protokollit  328/1  datë…