Category: Vendimet

Vendimet

Vendim i KG-së për ndeshjen Vllaznia – Drenasi 

Komisioni i  Garave i Ipko Superligës dhe Ligës së Parë të Kosovës në futboll në përbërje Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti, Abdyl Bellopoja me rastin e regjistrimit të ndeshjeve të javës së 21-të të Ligës së Parë, konstatoi se KF “Drenasi” ka ushtruar ankesë për parregullshmëri…

Vendimet

Inicimet disiplinore të Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti dhe Abdyl Bellopoja, në mbledhjen e mbajtur më datën 02.04.2019, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të IPKO Superligës për Kampionatin 2018/2019, administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e…

Vendimet

Vendim i KG-së për ndeshjen Vitia – 2 Korriku 

Komisioni i  Garave i Ligës së Parë të Kosovës në futboll në përbërje Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti, Abdyl Bellopoja  me rastin e regjistrimit të ndeshjeve konstatoi se KF 2 “Korriku”  ka ushtruar  ankesë në parregullsinë e ndeshjes të Ligës së Parë ndërmjet KF “Vitia” –…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin Zefi; kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 29.03.2019, shqyrtoi procedurat e hapura  nga mbledhja e kaluar e komisionit dhe për të njëjtat duke iu referuar raporteve shtesë…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti dhe Abdyl Bellopoja, në mbledhjen e mbajtur më datën 29 03.2019, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të IPKO Superligës për Kampionatin 2018/2019, administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 26.03.2019, shqyrtoi procedurat e inicuara disiplinore nga ana e Komisioneve të garave pas përfundimit të ndeshjeve nga java e…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë, në përbërje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu  e Avni Shala anëtarë në mbledhjen e mbajtur me datë 20.03.2019, ditë e mërkurë, shqyrtoi procedurat e  inicuara  disiplinore nga ana e Komisionit të Garave pas përfundimit të ndeshjeve…