Category: Vendimet

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së pare në përberje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me date 29.05.2015, shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara disiplinore për të padisiplinuarit nga ana…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përberje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e mbajtur me datë 27.05.2015, shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara nga ana e komesarit…

Vendimet

Vendim i Komisionit për ankesa 

Komisioni për ankesa i shkallës së dytë në përberje ; Afrim Prekazi – kryetar dhe Agim Bahtiri dhe Sitki Baftiu – anëtar, në mbledhjen e mbajtur me date 27.05.2015 në procedure të rregullt shqyrtoi ankesën e FC “ FENIKSI “ nga Drenasi me numër të protokollit 28/2015…

Vendimet

Vendime të Komisarit të Garave 

INICIME TË PROCEDURËS DISCIPLINORE:   1.Ndaj kryetrajnerit te Kf “Feronikeli” Gani Sejdiu me nr lic 116 (motivi-pas perfundimit te ndeshjes fyerje  ndaj kryetrajnerit musafir ) sipas raportit te vezhguesit 2.Ndaj kryetrajnerit te Kf “Drenica” Tahir Lushtaku me nr lic 111 (motivi- fyerje dhe sharje drejtuar kryetrajnerit vendas…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e mbajtur me datë 19.05.2015, shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara nga ana e komesarëve të garave pas përfundimit të ndeshjeve të zhvilluara me datë 16-17.05.2015, dhe për të njejtat…

Vendimet

Vendime të Komisarit të Garave 

INICIM I PROCEDURËS DISCIPLINORE: 1.Ndaj lojtarit të KF “Hajvalia”, Liridon Leci me nr licence 13 dhe nr libreze 3984 Karton i Kuq (motivi – sjellje jo sportive ofendim fyerje dhe sharje drejtuar referit anesor Jakup Musolli dhe referit kryesor Besfort Kasumi në ndeshjen Besa- Hajvalia )…

Vendimet

Inicime të Procedurës Disiplinore 

INICIM TË  PROCEDURËS DISCIPLINORE: 1.Ndaj lojtarit te  Kf “ Istogu  ” Besnik Krasniqi me nr lic 27 dhe nr lib 1/438 K.Kuq (motivi –  Fyerje dhe sharje referin anesore ne ndeshjen Kf Drita – Kf Istogu) sipas raportit te referit dhe asistentit te ndeshjes 2.Ndaj…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përberje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar në mbledhjen e mbajtur me datë 13.05.2015 , shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara nga ana e komesarit…

P