Category: Vendimet

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti dhe Abdy Bellopoja, në mbledhjen e mbajtur më datën 19 03.2019, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të IPKO Superligës për Kampionatin 2018/2019, administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët…

Vendimet

Vendimet e Komisionit për ankesa 

Komisioni për ankesa në përbërje; Afrim Prekazi-kryetar dhe Agim Bahtiri e Sitki Baftiu anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë  14.03.2019,  shqyrtoi ankesat; 1.FC “ Prishtina “ nga Prishtina  me numër të protokollit; 372/1  të datës 12.03.2019 e atakuar në vendimin e Komisionit Disiplinor  të…

Lajmet, Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar  dhe Luan Salihu e Avni  Shala anëtarë në mbledhjen e mbajtur me datë 14.03.2019, shqyrtoi procedurat e hapura disiplinore nga mbledhja e kaluar e komisionit dhe për të njëtat duke iu referuar raporteve…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala  anëtarë  në mbledhjen e mbajtur me datë 12.03.2019, ditë e martë, shqyrtoi procedurat e inicuara disiplinore nga ana e komisioneve të garave  pas përfundimit ë ndeshjeve nga…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti dhe Abdyl Bellopoja, në mbledhjen e mbajtur më datën 12.03.2019, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të IPKO Superligës për Kampionatin 2018/2019, administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve të…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor  i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu  e Avni Shala anëtarë në mbledhjen e vet të mbajtur me datë 08.03.2019 ditë e premte, shqyrtoi  procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara disiplinore…

Vendimet

Vendim i Komisionit për ankesa 

Komisioni  për ankesa në përbërje; Afrim Prekazi – kryetar dhe  Agim Bahtiri e Sitki Baftiu – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 05.03.2019 – ditë e martë, shqyrtoi ankesën e  SC “GJILANI“ nga Gjilani  me numër të protokollit  395/1 të datës  27.02.2019 e atakuar…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 05.03.2019, ditë e martë ora 12.00, shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara…