Category: Vendimet

Vendimet

Vendime të Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së pare në mbledjen e mbajtur me date 05.09.2014 ( ditë e premtë ora 14,00 ) shqyrtoi inicimet e filluara nga ana e komesarit të garave pas përfundimit të ndeshjeve të Raiffeisen superligës dhe Ligës së pare të Kosovës zhvilluar me…

Vendimet

Vendim i Komisarit të Garave 

Komisari i Garave, mbështetur në gjithë materialin e prezantuar, tek Komisioni Disiplinor, për këtë javë, ka gjetur prova për   INICIM të  PROCËDURËS DISCIPLINORË  ndaj:   1.Lojtarit të KF “FERONIKELI”, LULZIM DOSHLAKU , më nr.licence, 8 dhë libreze 5639, për shkak të ndëshkimit më karton…

Vendimet

Vendim i Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e mbajtur me date 02.09.2014 ( ditë e martë ora 14,00 ) shqyrtoi procedurat e inicuara disiplinore nga ana e komesarëve të garave pas përfundimit të ndeshjeve të zhvilluara me date ; 30-31.08.2014 dhe për të njejtat…

Vendimet

Inicim i Komisarit të Garave 

Komisari i Garave, mbështetur në gjithë materialin e prezantuar, tek Komisioni Disiplinor, për këtë javë, ka gjetur prova për INICIM të PROCEDURËS DISCIPLINORE ndaj: 1.Lojtarit të KF “F-KOSOVËS”,QËNDRIM KIDA , me nr.licence 15 dhe libreze 1/1795, për shkak të ndëshkimit më karton të kuq (motivi:…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e mbajtur më datë 29.08.2014 ( ditë e premte ora 14,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar e komisionit datë 26.08.2014 dhe për të njejtat duke u bazuar në deklaratat e kërkuara plotësuese dhe…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së pare në mbledhjen e vet të mbajtur me date 26.08.2014 ( ditë e martë ora 15,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara nga ana e komesarëve të garave pas përfundimit të ndeshjeve…

Vendimet

Vendimet e Komisarit të Garave 

Komisari i garave të Raiffeisen Superligës, së Kosovës në futboll, më datën 26.08.2014, në procedurën e regjistrimit të ndeshjeve të javës së 2-të  për Kampionatin 2014/15,  – shqyrtoi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve të SUPERLIGËS së Kosovës në futboll (kategoria e SENIORËVE), andaj duke…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkalles së pare në mbledhjen e mbajtur me date 22.08.2014 ( ditë e premtë ora 14,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura disiplinore nga mbledhja e kaluar e komisionit  të dates 19.08.2014 dhe për të njejtat duke iu referuar raporteve të zyrtarëve dhe deklaratave…

P