Category: Vendimet

Vendimet

Vendim i Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë , në mbledhjen e mbajtur me datë 31.korrik 2014 ( ditë e premtë ora 14,00 ) shqyrtoi  lendën e kthyar nga shkalla e dytë – komisioni për ankesa  të datës  21.07.2014 lidhur me pezullimin e gjyqtarëve të futbollit nga…

Vendimet

Vendim i Komisionit Disiplinor 

Komisioni për ankesa – shkalla e dytë në përberje ; Afrim Prekazi – kryetar dhe Agim Bahtiri e Sitki Baftiu – anëtar  në mbledhjen e mbajtur me datë 26.06.2014 , shqyrtoi ankesën e klubit të futsallit “ LIBURNI “  nga Gjakova të datës  25.06.2014, në…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e mbajtur me date 26.06.2014 ( ditë e enjte – ora 14,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar (…

Vendimet

Vendim i Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë , në mbledhjen e mbajtur me date 20.06.2014 shqyrtoi inicimet e filluara nga përgjegjësi i Federatës së Futbollit për mbikqyrjen e organizimit të ndeshjeve të Play-offit për grupmoshat e reja ( kadet, pionier dhe fatosa ) për gjyqtaret e…

Vendimet

Vendimet e Komisionit për Ankesa 

KOMISIONI PËR ANKESA (i Shkallës së dytë) në përbërje Afrim PREKAZI,Kryetar,  Agim Bahtiri e Sitki Baftiu anëtarë, në tubimin e datës 18.06.2014, lidhur më Ankesën e FC “Prishtina” nga Prishtina, lidhur më Vendimin e shqiptuar nga Komisioni Disciplinor i Shkallës së parë, bazuar në gjithë…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përberje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e mbajtur me datë 13.06.2014 ( ditë e premtë – ora 16,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar dhe…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së pare në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e mbajtur më date ; 10.06.2014 ( ditë e martë – ora 15,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si…

Vendimet

Vendim i Komisarit të Garave 

Komisari i Ligës së Parë të Kosovës në futboll, (në cilësin e udhëheqsit të garave), më datën 09.06.2014, në procedurën e rregullt për regjistrimin e ndeshjes së mbetur ISTOGU-LIRIA e Javës së 30 të Ligës së Parë, për Kampionatin 2013/14, – shqyrtoi tërë materialin e…

P