Category: Vendimet

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

 23.05.2014 – Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e vet të mbjatur me datë 23.05.2014 ( ditë e premtë – ora 15,00 ), shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar dhe për të njejtat duke iu referuar raporteve  të zyrtarëve nga ndeshjet…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

20.05.2014 – Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e vet të mbjatur me datë 20.05.2014 ( ditë e martë ora 16,00 ) shqyrtoi procedurat e  hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara nga ana e komesarëve të garave pas përfundimit…

Vendimet

Vendimet e Komisarit të Garave 

Komisari i Garave të Raiffeisen Superligës, së Kosovës në futboll, (në cilësin e udhëheqsit të garave), më datën 20.05.2014, në procedurën e regjistrimit të ndeshjeve të javës së 31-të për Kampionatin 2013/14, – shqyrtoi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve të SUPERLIGËS së…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

16.05.2014 – Komisioni disiplinor i shkallës së pare në mbledhjen e mbajtur me date 16.05.2014 ( dit e premtë ora 16,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mblwedhja e kaluar e komisionit si dhe inicimet e filluara pas përfundimit të ndeshjeve të zhvilluara nga java…

Vendimet

Vendimet e Komisarit të Garave 

16.05.2014 – Komisari i Garave të Raiffeisen Superligës, së Kosovës në futboll, (në cilësin e udhëheqsit të garave), më datën 16.05.2014, në procedurën e regjistrimit të ndeshjeve të javës së 30-të për Kampionatin 2013/14, – shqyrtoi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve të…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

13.05.2014 – Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e mbajtur më datë ; 13.05.2014, shqyrtoi procedura e hapura nga mbledhja e kaluar e komisionit si dhe inicimet e…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

13.05.2014 –  Komisari i Garave të Raiffeisen Superligës, së Kosovës në futboll, (në cilësin e udhëheqsit të garave), më datën 13.05.2014, në procedurën e regjistrimit të ndeshjeve të javës së 29-të për Kampionatin 2013/14, – shqyrtoi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve të…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e mbajtur më fatë 08.05.2014 ( ditë e enjtë ) ora 16,00, shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara nga ana e komesarëve të garave për të padisiplinuarit, dhe për të…

P