Category: Vendimet

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e mbajtur me datë 08.04.2014 ( ditë e premtë – ora 15,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar e komisionit si dhe inicimet e filluara nga ana e komesarëve të garave për të gjitha…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni  Disiplinor i shkallës së pare  në përbërje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e mbajtur me datë   04.04.2013 ( ditë e premtë  ora 15,00 ) shqyrtoi procedura e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe…

P