Category: Vendimet

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Prishtinë, datë 04.10.2019 RIDVAN EMINI ; lojtar i klubit të futbollit ” VITIA ” nga Vitia në procedurë të pezullimit nga mbledhja e kaluar e komisionit, për ndëshkim me karton të kuq ( sjellje josportive ) në ndeshjen ; KF ” Liria ” – KF…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Abdyl Bellopoja, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati në mbledhjen e mbajtur më datën 04.10.2019, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të IPKO Superligës dhe Ligës së Parë për Kampionatin 2019/2020, administroi tërë materialin e…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Abdyl Bellopoja, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati në mbledhjen e mbajtur më datën 01.10.2019, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të IPKO Superligës për Kampionatin 2019/2020, administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

SC “ GJILANI “ nga Gjilani në procedurë të inicuar disiplinore nga ana e Komisionit të Garave, për dëmtime të evidentuara në pankinën e hapësirës teknike në të cilën ishin të vendosur lojtarët dhe zyrtarët e klubit gjilanas gjatë ndeshjes; FC “Prishtina“ – SC “Gjilani“…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Në mbledhjen e mbajtur më 25 shtator, 2019 – Komisioni i Garave pas kërkesës së KF “Dardana”, e ka shqyrtuar arsyeshmërinë  e kërkesës dhe ka aprovuar kërkesën për ndryshimin e terminit të ndeshjes së javës së gjashtë (6) të Ligës së Parë, ndërmjet të KF…

P