Grassroots

Grassroots, Lajmet

Argëtim me lojën e futbollit 

29 mars, 2019 – Federata e Futbollit e Kosovës po vazhdon t’u kushtojë vëmendje dhe përkujdesje fëmijëve me nevoja të veçanta në kuadër të programit të UEFA-s “Grassroots”. Ashtu sikurse në vitin e kaluar edhe sivjet po mbahen aktivitetet me shtresa të ndryshme të shoqërisë…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 24.04.2019 shqyrtoi procedurat e inicuara disiplinore nga ana e komisioneve të garave për kundërvajtësit nga ndeshjet e zhvilluara gjatë…

Vendimet

Vendim për ankesën e KF Vitia 

Komisioni i  Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë të Kosovës në futboll në përbërje Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti, Abdyl Bellopoja  me rastin e regjistrimit të ndeshjes së javës së 25-të të Ligës së Parë ndërmjet KF Vitia – KF Onix,  konstatoi se KF…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti dhe Abdyl Bellopoja, në mbledhjen e mbajtur më datën 24.04.2019, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të IPKO Superligës për Kampionatin 2018/2019, administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e…

Kryesore

KE i FFK-së mbajti mbledhjen e radhës 

22 prill, 2019 – KE i FFK-së sot mbajti mbledhjen e vet të radhës nën drejtimin e presidentit z. Agim Ademi e ku shqyrtoi shumë çështje me rëndësi për futbollin e Kosovës. KE analizoi rrjedhën e garave të Kampionatit të Kosovës dhe konstatoi se ato…