Grassroots

Lajmet

FFK nis me projektin e ri të edukimit online 

29 maj, 2020 – Federata e Futbollit e Kosovës në bashkëpunim me Federatën e Futbollit të Gjermanisë (DFB) dhe DOSB-në, ka nisur projektin e ri të trajnimit për edukatorë, trajnerë dhe gjyqtarë nëpërmjet platformës online “Edu Break – Academy”. Kjo platformë është tejet e mirëseardhur,…

Lajmet

KE i FFK-së mbajti mbledhjen e radhës 

27 maj, 2020 – Komiteti Ekzekutiv i FFK-së, sot, mbajti mbledhjen e vet të radhës, nën drejtimin e presidentit Agim Ademi, ku diskutoi për gjendjen dhe rrethanat në futbollin e Kosovës. KE analizoi dhe shqyrtoi përgatitjet për rifillimin e garave në Ipko Superligë dhe konstatoi…

Kryesore

Mesazh-urimi i presidentit Ademi për Fitër Bajramin 

Të nderuar, Futbollistë, trajnerë, drejtues të klubeve, staf i ekipeve kombëtare, punëtorë të administratës së FFK-së dhe të klubeve, anëtarë të organeve të FFK-së, gjyqtarë, tifozë, gazetarë sportivë, qytetarë të Republikës së Kosovës! Kam kënaqësinë që në emrin tim dhe të Komitetit Ekzekutiv të FFK-së…

Kryesore

Sqarim për “Rastin Ahmeti” 

Ndaj z. Arianit Ahmeti organet e brendshme të FFK-së kanë marrë Vendim për ndërprerjen e marrëdhënies së punës për shkak të shkeljeve të rënda të detyrave të punës. Së fundi, ne, kemi pranuar një vendim nga Inspektorati i Punës, ku kërkon nga FFK që të…

P