Grassroots

Lajmet

Orari i ndeshjeve të Ligës së Dytë, juniorëve dhe kadetëve 

Liga e Dytë – Grupi A            Java 23                13-14.04.2019 Dejni – Opoja, e diel, 15:00, Xerxe Gjyqtarët:Nexhat Boshtraj, Leotrim Raci, Albin Qelaj   Gjakova – Dardania, e hene, 13:00, Gjakove Gjyqtarët: Fitim Kastrati, Shpetim Selmani, Kushtrim Maloku   Behari – Lugu i Baranit, e diel,…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë; në përbërje; Dukagjin Zefi- kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë në mbledhjen e mbajtur me datë 10.04.2019, shqyrtoi procedurat e hapura disiplinore nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara për kundërvajtësit nga ana e…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti dhe Abdyl Bellopoja, në mbledhjen e mbajtur më datën 10.04.2019, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të IPKO Superligës për Kampionatin 2018/2019, administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve të…